Kahve falında idrar tahlili yaptırmak

Kahve falında idrar tahlili yaptırmak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalettir.

Kahve falında idrar tahlili yaptırmak gördüyseniz:

  • Ortaklık veya evlilik kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında idrar tahlili vermek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında idrar tahlili yapmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında idrar tahlili görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında idrar tahlili yaptırmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan tahlili yaptırmak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kan tahlili görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında kan tahlili yapmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında kaka tahlili yaptırmak borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top