AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını kanser görmek

Kahve falında kızını kanser görmek

Kahve falında kızını kanser görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine delalettir.

Kahve falında kızını kanser gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da planlarınızı bir kenara bırakıp, yenilerini başlatma eğiliminiz yüksek olabilir.

Kahve falında kızının kanser olduğunu görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kızını kanser görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanser hastalığına yakalandığını görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kanser olup öleceğini görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında birini kanser görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan kanseri olduğunu görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, gönül sızılarının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğaz kanseri olduğunu görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aileden birinin kanser olduğunu görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir