AnaSayfa / Genel / Kahve falında kameraya çekmek

Kahve falında kameraya çekmek

Kahve falında kameraya çekmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kameraya çekmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kameraya çekmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına işarettir.

Kahve falında kendini kameraya çekmek kazancının günden güne düşeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kamera çekimi görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine yorulur.

Kahve falında kameraya çekilmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kameralar görmek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hastalıklarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında evde kamera görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kamera açmak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kamerayla çekim yapmak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir