AnaSayfa / Genel / Kahve falında kameralar görmek

Kahve falında kameralar görmek

Kahve falında kameralar görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kameralar gördüyseniz:

  • Bırakın cevaplar daha sonra gelsin veya olaylar daha sonra istediğiniz yolda ilerlesin.

Kahve falında kamera açmak evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kameraya çekilmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kameralı telefon görmek âlim kimselerden feyz alacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kamerada görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında kameralar görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kamera çekimi görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında video kamera görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine inanılır.

Kahve falında evde kamera görmek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir