AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalemlik görmek

Kahve falında kalemlik görmek

Kahve falında kalemlik görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında kalemlik gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, karlı bir alışveriş, yatırım veya hediye bazı kutlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında birinden kurşun kalem almak iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında kalem verdiğini görmek şöhretli biri olunacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli kalem görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında göz kalemi aldığını görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hediye kalem almak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, patron koltuğunda oturacağına tabir olunur.

Kahve falında göz kalemi sürmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında pembe kalem görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın rengi kalem görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir