AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinin olmadığını görmek

Kahve falında kalbinin olmadığını görmek

Kahve falında kalbinin olmadığını görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, büyük bir yenilgi alacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, kazancın daha da arttırılacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbinin olmadığını gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinsten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında kalbinin olmadığını görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına yorulur.

Kahve falında kalbinin elinde olduğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işarettir.

Kahve falında kalbini başkasına vermek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kalbinin sıkıştığını görmek büyük başarılara kazanılacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbinin hızlı attığını görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, malının ve aşının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kalbinin ağrıdığını görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbi dışarıda görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kalbini dinlemek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, bereketin ve verimin olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir