AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta birini aramak

Kahve falında kalabalıkta birini aramak

Kahve falında kalabalıkta birini aramak birçok yeni bağlantı kurulacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, ruhen güzelleşeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, büyük kazanç sağlanacağına işarettir.

Kahve falında kalabalıkta birini aramak gördüyseniz:

  • İlişkilerde hassasiyetler artabilir.

Kahve falında kalabalıkta birini aramak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine inanılır.

Kahve falında yemekli kalabalık görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık halay görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık bir eve girmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık bir otobüse binmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evini kalabalık görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mahşer gibi kalabalık görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, işindeki verimin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalık içinde kaybolmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir