AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının evini kalabalık görmek

Kahve falında arkadaşının evini kalabalık görmek

Kahve falında arkadaşının evini kalabalık görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, onları okula göndereceğine, başarılı adımlar atılacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının evini kalabalık gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının evini kalabalık görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin evinde kalabalık görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında evinin kalabalık görmek nasiplerini alacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet eder.

Kahve falında komşunun evini kalabalık görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında evinde kalabalık görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında komşusunun evini kalabalık görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde kalabalık görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin kalabalık olduğunu görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir