AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta arkadaşını görmek

Kahve falında kalabalıkta arkadaşını görmek

Kahve falında kalabalıkta arkadaşını görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, itibar edineceğine, yeni bir hayata başlayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalıkta arkadaşını gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri ihmal etmemeli, askıda kalmış sorunları bir çözüm takvimi içinde ele almalısınız.

Kahve falında arkadaş ve kalabalık görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, yalan söylemeye tabir olunur.

Kahve falında kalabalık arkadaş görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta arkadaşını görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kazancını katbekat arttıracağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının evini kalabalık görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze kalabalığı görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında kalabalık görmek memur ise terfi edeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz ve kalabalık görmek keyfinin yerine geleceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evinde kalabalık görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir