Kahve falında kalabalık dua etmek

Kahve falında kalabalık dua etmek çareyi başka yerlerde arayacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, işlerin artacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık dua etmek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında kalabalık dua etmek maddi yükünün artacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalıkla dua etmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kalabalığa konuşma yapmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kurtuluşa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık yerde oturmak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında çok kalabalık ev görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık namaz kılanları görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini kalabalık içinde görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalık sofralar görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top