AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık bir yere girmek

Kahve falında kalabalık bir yere girmek

Kahve falında kalabalık bir yere girmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalık bir yere girmek gördüyseniz:

  • Kısaca özetlersek; Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Kahve falında kalabalık bir yere girmek can sıkıcı haberler almaya, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kalabalıkta sıraya girmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işarettir.

Kahve falında kalabalık camiye girmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kızgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir eve girmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, borçların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalığa girmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kalabalık içine girmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalığın içine girmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık havuza girmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, parasının ve malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir