Kahve falında kalabalık bir sınıf görmek

Kahve falında kalabalık bir sınıf görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, fal sahibinin şansının açılacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, hasta ise iyileşeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, renk ve eğlence geleceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık bir sınıf gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanmanıza yardım edebilecek gerçek projelere yönelmelisiniz.

Kahve falında kalabalık bir sınıf görmek evlat sahibi olacağına, hayırlı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık sınıf görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında okul sınıf görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sınıf başkanı olduğunu görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, ufkunun açılacağına delalet eder.

Kahve falında sınıfta oturmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta deprem olduğunu görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında sınıf ve sıra görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir