AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığı görmek

Kahve falında kalabalığı görmek

Kahve falında kalabalığı görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalığı gördüyseniz:

  • Bazı tkimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Kahve falında evde kalabalık yemek yemek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık arasında yürümek büyük başarılar elde edeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işarettir.

Kahve falında hastane ve kalabalık görmek kendisi ile gururlanacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalığa çay vermek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalıkta kavga etmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenazede kalabalık görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, itibar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalığa yemek hazırlamak rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkla halay çekmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir