AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığa katılmak

Kahve falında kalabalığa katılmak

Kahve falında kalabalığa katılmak hayırlı bir kısmet çıkacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, malında zulüm meydana gelmesine, işlerinde çok başarılı olacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine işarettir.

Kahve falında kalabalığa katılmak gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Kahve falında kalabalığa katılmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nikaha katılmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir davete katılmak büyük tartışmalar yaşayacağına, bereketli ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarikata katılmak zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında düğün törenine katılmak sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının cenazesine katılmak ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında çekilişe katılmak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olimpiyatlara katıldığını görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, parasal krizler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir