AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarikata katılmak

Kahve falında tarikata katılmak

Kahve falında tarikata katılmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarikata katılmak gördüyseniz:

  • Hızlı bir sürecin başındasınız.

Kahve falında tarikata katılmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tarikat lideri görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarikata çağrılmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarikat şeyhi görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında nakşibendi tarikatını görmek işlerinin toparlanacağına, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarikata girmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında tarikata girdiğini görmek kendisiyle de gururlanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarikat üyeleri görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir