Kahve falında nikaha katılmak

Kahve falında nikaha katılmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında nikaha katılmak gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında nikaha katılmak sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ses yarışmasına katılmak bereket ve zenginlik elde edeceğine, ters giden durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında at yarışına katılmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına işaret eder.

Kahve falında yemek yarışmasına katılmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine işaret eder.

Kahve falında kursa katılmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulur.

Kahve falında geziye katılmak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Kahve falında programa katılmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, tövbelerinin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında seminere katılmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir