AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi taş görmek

Kahve falında kahverengi taş görmek

Kahve falında kahverengi taş görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, ticaretin önünün açılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine inanılır.

Kahve falında kahverengi taş gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanız gerekiyor.

Kahve falında kahverengi taş görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi taşlı yüzük görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kazak giymek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi kazak görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at kahverengi at görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi at sürüsü görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi perde görmek maddi olarak zarar edeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi gelinlik giymek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir