AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi giymek

Kahve falında kahverengi giymek

Kahve falında kahverengi giymek kendisini sorgulama gereği duyacağına, haram mala, itibar göreceğine, düşmanlarını alt edeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi giymek gördüyseniz:

  • Eviniz veya iş hayatınızla ilgili durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kahverengi kaban giymek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi gelinlik giymek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi kadife pantolon giymek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, çalışmaların beğeni almayacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi mont giymek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında kahverengi ayakkabı giymek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, iyiliğe ve güzelliğe inanılır.

Kahve falında birinin kahverengi giydiğini görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi kazak giymek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi ayakkabı giydiğini görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir