AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi etek almak

Kahve falında kahverengi etek almak

Kahve falında kahverengi etek almak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi etek almak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirme veya yeteneklerinizden daha fazla yararlanma konusunda kararlılığınız artıyor.

Kahve falında kahverengi etek görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, işlerinin istediği gibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi etek almak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, eğlence ve renk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi etek giymek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına işarettir.

Kahve falında etek tıraşı yapmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında etek kıvırmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu etek görmek borçların gittikçe artacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında namaz eteği görmek rızkının sonsuz olacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerinde etek görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir