AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve tozu görmek

Kahve falında kahve tozu görmek

Kahve falında kahve tozu görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sağlığının da yerine geleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında kahve tozu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda belirsizlik yaratan durumlar olabilir.

Kahve falında toz kahve yemek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında toz kahve görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında türk kahvesi tozu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kahve tozu görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Kahve falında kahveyi toz halinde görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında toz türk kahvesi görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz toz görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet eder.

Kahve falında toz toprak içinde kalmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, darlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir