AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahvaltıya gitmek

Kahve falında kahvaltıya gitmek

Kahve falında kahvaltıya gitmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, servet sahibi olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahvaltıya gitmek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Kahve falında kahvaltıya gitmek borca batacağına, imkânların çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kahvaltı bıçağı görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla kahvaltı yapmak dertlerinden arınacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine alamet eder.

Kahve falında kahvaltı yapmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle kahvaltı yapmak iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, helal kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle kahvaltı yapmak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında misafire kahvaltı hazırlamak yaşadığı olayların kötü gideceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında dışarıda kahvaltı yapmak kazancın yar yarıya düşeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir