AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt parayı yemek

Kahve falında kağıt parayı yemek

Kahve falında kağıt parayı yemek kötü günleri arkasında bırakacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, unvan sahibi olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, yolculuğa çıkmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt parayı yemek gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da ilişkilerinize karışmaya çalışan veya hakkınızda dedikodular üreten kişiler olabilir.

Kahve falında kağıt para yemek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt parayı yemek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, rahata kavuşmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında bir deste kağıt para almak hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret eder.

Kahve falında kağıt para taşımak kazancın daha da arttırılacağına, günlerini hastanede geçireceğine işaret eder.

Kahve falında çok kağıt para görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, yeni çalışmalara girişileceğine işaret eder.

Kahve falında kağıt parayı çaldırmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoldan kağıt para toplamak elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, planlarının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kumbarada kağıt para görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir