AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt paralar görmek

Kahve falında kağıt paralar görmek

Kahve falında kağıt paralar görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kağıt paralar gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında toplu kağıt para görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt parayı çaldırmak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında bütün kağıt para görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt para bulup sahibine vermek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cebinde kağıt para bulmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında düşmandan kağıt para almak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında çok fazla kağıt para görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir