AnaSayfa / Genel / Kahve falında para bulup başkasına vermek

Kahve falında para bulup başkasına vermek

Kahve falında para bulup başkasına vermek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sahip olduklarının eksileceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, çok büyük başarı kazanacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet eder.

Kahve falında para bulup başkasına vermek gördüyseniz:

  • Suçlama, eleştiri veya şikayetleriniz sonrasında karşı tarafı sakinleştirmek uzun zaman alabilir.

Kahve falında para bulup saklamak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para bulup toplamak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para bulup sevinmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına alamet eder.

Kahve falında para bulup kaybetmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında para bulup başkasına vermek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt para bulup sahibine vermek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine inanılır.

Kahve falında para bulmaya çalışmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında yerde para bulup toplamak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir