AnaSayfa / Genel / Kahve falında para bozdurduğunu görmek

Kahve falında para bozdurduğunu görmek

Kahve falında para bozdurduğunu görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, vaaz ve nasihate, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para bozdurduğunu gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında yabancı para bozdurmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine inanılır.

Kahve falında para bozdurmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, bilakis malının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında para bozmak verdiği emeklerin heba olacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kağıt para bozdurmak kötü duygularını yeneceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt para bozmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rahat geçinerek yaşayacağına işarettir.

Kahve falında para bozdurmaya çalışmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para bozdurduğunu görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemin bozmak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, önünü açacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir