AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para almak

Kahve falında kağıt para almak

Kahve falında kağıt para almak el üstünde tutulur hale geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kağıt para almak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya maddi konularda da dikkatli olunması gerekiyor.

Kahve falında kağıt para dağıttığını görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yakınından kağıt para almak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında kağıt para düşürmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan kağıt para toplamak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deste kağıt para görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında deste deste kağıt para görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kağıt para bulup sahibine vermek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, onların güvenini sarsacağına yorulur.

Kahve falında çok fazla kağıt para görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir