AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapi çalmak

Kahve falında kapi çalmak

Kahve falında kapi çalmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapi çalmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kapi çalmak şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mandolin çalmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında birinin altınını çalmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine işarettir.

Kahve falında çantadan para çaldırmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keman çalmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domates çalmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, geniş bir rızka kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdandan para çaldığını görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında defter çalmak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir