AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakamlar yazmak

Kahve falında rakamlar yazmak

Kahve falında rakamlar yazmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, insanlar tarafından sevileceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rakamlar yazmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmakta zorlanabiliriz, rahatsız edici durumlar veya ufak tefek sakarlıklar ya da rahatsızlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında kağıda rakam yazmak maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, ömür boyu devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rakam yazmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına inanılır.

Kahve falında rakamlar yazmak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otuz üç rakamı görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dokuz rakamı görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rakamını görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sayı rakam görmek makama ve rızka sahip olacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında rakamlı tarih görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir