Kahve falında kadının mahremini görmek

Kahve falında kadının mahremini görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına inanılır.

Kahve falında kadının mahremini gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında kadının mahrem yerini görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadının mahrem yerini görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, esenlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının mahremini görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın mahrem yeri görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının mahremini görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın mahremi görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün mahrem yerini görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kendinin mahrem yerini görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top