AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kavgası görmek

Kahve falında kadın kavgası görmek

Kahve falında kadın kavgası görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, o masumların bedduasını alacağına, rahatının kaçacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet eder.

Kahve falında kadın kavgası gördüyseniz:

  • Geleceğinizi, yaşadığınız çevreyi veya kariyerinizi ilgilendiren yeni planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kadın kavgası görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla kavga etmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı bir kadınla kavga etmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, her daim bereketli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında çingene kadınla kavga etmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın kadına kavga etmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın için kavga etmek iftiraya maruz kalınacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına alamet eder.

Kahve falında komşu kadınla kavga etmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında iki kadının kavga ettiğini görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir