AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın deli görmek

Kahve falında kadın deli görmek

Kahve falında kadın deli görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, duaların kabul olacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına alamet eder.

Kahve falında kadın deli gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı biraz daha objektif olun.

Kahve falında kadın deli görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı deli kadın görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deli kadın görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında deli bir kadın görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında hastanede deli görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında boğazının delindiğini görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında göğsünün delindiğini görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında annemi delirmiş görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir