AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadayıf yaptığını görmek

Kahve falında kadayıf yaptığını görmek

Kahve falında kadayıf yaptığını görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, kalben çok rahat edileceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kadayıf yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da anlaşmaları diğerlerini değil, kendinizi tatmin edecek şekilde değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kaymaklı ekmek kadayıfı yemek gözden düşeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kadayıf görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tel kadayıf yemek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tepsiyle kadayıf görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, sorunların teker teker aşılacağına delalettir.

Kahve falında fıstıklı kadayıf görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında ekmek kadayıfı yediğini görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tel kadayıf tatlısı yemek evindeki huzurunun yerine geleceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadayıf yaptığını görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir