AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstıklı kadayıf görmek

Kahve falında fıstıklı kadayıf görmek

Kahve falında fıstıklı kadayıf görmek büyük özgüven kazanacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, işlerini hafifleteceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı kadayıf gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu plan veya projeleriniz olabilir.

Kahve falında fıstıklı kadayıf yemek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı kadayıf görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek kadayıfı yediğini görmek borç ödemeye, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş kadayıf görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tel kadayıf almak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında bir tepsi kadayıf görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında kadayıf ikram etmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadayıf yediğini görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir