AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş kadayıf görmek

Kahve falında pişmiş kadayıf görmek

Kahve falında pişmiş kadayıf görmek hikmet sahibi olacağına, güzel günler için çalışılacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş kadayıf gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız.

Kahve falında pişmiş kadayıf görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş kadayıf görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına delalettir.

Kahve falında kaymaklı ekmek kadayıfı yemek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadayıf kızartmak çok iyi bir kariyer edineceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek kadayıfı yediğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, işiyle nam salacağına rivayet eder.

Kahve falında kadayıf tatlısı yapmak gönlünün rahata ereceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kadayıf kavurmak çok rahat bir döneme girileceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadayıf yediğini görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir