AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın oğlunu görmek

Kahve falında arkadaşın oğlunu görmek

Kahve falında arkadaşın oğlunu görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın oğlunu gördüyseniz:

  • Baskı altında yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşın oğlunu görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının oğlunun olduğunu görmek sermayenin harcandığına değeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının oğlu olduğunu görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının oğlunu görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun arkadaşını görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının oğlu olduğunu görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi okumaya çalışmak çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işaret eder.

Kahve falında kitap okuyan görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir