AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun arkadaşını görmek

Kahve falında oğlunun arkadaşını görmek

Kahve falında oğlunun arkadaşını görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun arkadaşını gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Kahve falında arkadaşın oğlunu görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının oğlunu görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının oğlu olduğunu görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, dertlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının oğlunun olduğunu görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, zorlukların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun arkadaşını görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının oğlu olduğunu görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine inanılır.

Kahve falında oğlu kaybolmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hala oğlunun öldüğünü görmek şeref ve rütbeye, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir