AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadayıf yemek görmek

Kahve falında kadayıf yemek görmek

Kahve falında kadayıf yemek görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, çok rahat edeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadayıf yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında tel kadayıf yemek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında kadayıf dolması yemek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında peynirli kadayıf yemek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tel kadayıfı yemek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında taş kadayıf yemek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek kadayıfı yemek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü kadayıf yemek büyük hatalar yapacağına, borçlarının kapacağına işarettir.

Kahve falında tatlı kadayıf yemek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir