AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabının kaçtığını görmek

Kahve falında çorabının kaçtığını görmek

Kahve falında çorabının kaçtığını görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, stresli bir ortama gireceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında çorabının kaçtığını gördüyseniz:

  • Eski ilişkiler nedeniyle değişiklik arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında kaçik çorap giymek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaçmış çorap görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorabının kaçtığını görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorabın kaçtığını görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorap kaçtığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaçmış çorap giymek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kaçan çorap görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, eğleneceğine işaret eder.

Kahve falında çorap kaçması görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir