AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçan fare görmek

Kahve falında kaçan fare görmek

Kahve falında kaçan fare görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçan fare gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Kahve falında fare kaçırmak emeklerinin karşılığını göreceğine, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fareden kaçtığını görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine delalettir.

Kahve falında kaçan fare görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında fare kaçtığını görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farenin kaçtığını görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında farelerin kaçtığını görmek yepyeni biri haline geleceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına işarettir.

Kahve falında kurttan kaçtığını görmek durulacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında timsahtan kaçtığını görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir