AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçakçılık yapmak

Kahve falında kaçakçılık yapmak

Kahve falında kaçakçılık yapmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, para biriktirebileceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaçakçılık yapmak gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kaçakçılık yapmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kanun kaçağı görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulur.

Kahve falında kaçak saklamak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, işsizseniz işe gireceğinize delalettir.

Kahve falında kanun kaçağı olmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında kaçak olmak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğalgaz kaçağı görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaçak sigara içmek zorlukların çözüme kavuşacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında asker kaçağı görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir