AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayat kurtarmak

Kahve falında hayat kurtarmak

Kahve falında hayat kurtarmak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında hayat kurtarmak gördüyseniz:

  • Uzaklaşılması veya bırakılması gereken ne varsa kayıp yaşanmadan veya zarar görülmeden harekete geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında bebek hayatı kurtarmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin hayatını kurtarmak başarılarının tadına varacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında köpeğin hayatını kurtarmak yani babasına benzeyeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında birilerinin hayatını kurtarmak sıkıntılarından kurtulacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanların hayatını kurtarmak sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında annenin hayatını kurtarmak hastalığının düzeleceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına inanılır.

Kahve falında kedinin hayatını kurtarmak işi ile gündeme geleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında insan hayatı kurtarmak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir