AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayatta olan birinin mezarını görmek

Kahve falında hayatta olan birinin mezarını görmek

Kahve falında hayatta olan birinin mezarını görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet eder.

Kahve falında hayatta olan birinin mezarını gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, duyduklarınıza tepkiniz ölçülü olsun.

Kahve falında hayatta olan birinin mezarını görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini hayata döndürmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında insanların hayatını kurtarmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hayatını kurtarmak yükünün azalacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin hayatını kurtarmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında abı hayat suyu görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin hayatını kurtarmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü hayatta görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir