AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın evini temizlemek

Kahve falında arkadaşın evini temizlemek

Kahve falında arkadaşın evini temizlemek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, varlıklı kimse olacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın evini temizlemek gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçının.

Kahve falında arkadaşımın evini temizlemek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın evini temizlemek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının evini temizlemek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski evini temizlemek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında birinin evini temizlemek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşusunun evini temizlemek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalettir.

Kahve falında birini evini temizlemek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun evini temizlediğini görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir