AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin içinde namaz kıldığını görmek

Kahve falında kabenin içinde namaz kıldığını görmek

Kahve falında kabenin içinde namaz kıldığını görmek kırgınların barışacağına, bolluk ve bereketin artacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kabenin içinde namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Hafife almaya bağlı ya da finansal sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kabe içinde namaz kılmak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına yorulur.

Kahve falında kabenin içinde namaz kılmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Kahve falında kabenin içinde namaz kıldığını görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabenin önünde namaz kılmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabede akşam namazı kılmak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına inanılır.

Kahve falında kabede namaz kıldığını görmek düşünmeden adımlar atayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına alamet eder.

Kahve falında kabeye karşı namaz kılmak kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına işarettir.

Kahve falında kabeye gitmek namaz kılmak uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir