AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye girmek

Kahve falında kabeye girmek

Kahve falında kabeye girmek sözleri tutulacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kazancını iki kat arttıracağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye girmek gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, planlı hareket etmelisiniz.

Kahve falında kabenin içine girmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına alamet eder.

Kahve falında kabe içine girmek yolunun hep açık olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabenin içini girmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye girmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüp kabre girmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına işaret eder.

Kahve falında kabre girmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kabrin içine girmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalettir.

Kahve falında kabenin üstünde uçmak şansının yaver gideceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir