AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin içini girmek

Kahve falında kabenin içini girmek

Kahve falında kabenin içini girmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına inanılır.

Kahve falında kabenin içini girmek gördüyseniz:

  • Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kabre girmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüp kabre girmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye girmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kabrin içine girmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına delalettir.

Kahve falında kabenin içini girmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabe içine girmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, şartlarının da zenginleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kabenin içine girmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalettir.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir