AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede ev görmek

Kahve falında kabede ev görmek

Kahve falında kabede ev görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabede ev gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını bekleyin.

Kahve falında eve kapatılmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evi halı kaplatmak konforundan da ödün vereceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev kapısını kapatamamak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında kabede ev almak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir eve kapatılmak insanların yolunu aydınlatacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabede ev görmek geçim derdinin olmayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında camı kapatamamak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi boş görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir