AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın boşandığını görmek

Kahve falında arkadaşın boşandığını görmek

Kahve falında arkadaşın boşandığını görmek keyifli günler geçireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşın boşandığını gördüyseniz:

  • Geçerli nedenler kendini gösterene kadar uyumlu davranmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşınızın boşandığını görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının eşinden boşandığını görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın boşandığını görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, Allah katında yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını boşandığını görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşımın boşandığını görmek hem ün sahibi olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının boşandığını duymak çok büyük bir baskı altına gireceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının boşandığını görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında bir başkasının boşandığını görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir