AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe anahtarı görmek

Kahve falında kabe anahtarı görmek

Kahve falında kabe anahtarı görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, ters giden durumların düzeleceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında kabe anahtarı gördüyseniz:

  • Yükleriniz giderek ağırlaşıyorsa bazı konuları yeniden planlamanız gerekebilir.

Kahve falında kabenin anahtarını görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabe anahtarı görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında anahtarı suya atmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında evin anahtarını saklamak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, bir anda yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğe anahtar vermek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında ev anahtarı almak ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında anahtar ve araba görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında gümüş anahtar görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir