AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadasimla barismak

Kahve falında arkadasimla barismak

Kahve falında arkadasimla barismak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadasimla barismak gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Kahve falında arkadasimla barismak yaşadığı yokluğun biteceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında arkadasinla barismak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında salli barik okumak çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına delalettir.

Kahve falında salli barik duasını okumak işi ne olursa olsun severek çalışacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkasını dönüp gitmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölenin arkasından gitmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini arkasından koşmak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir